Liga mužů Classic 5. 3. 2016

Místo:A-sport, Hradec Králové
Přílohy:

Neoficiální výsledky zde.

Přihlášení: 

Petr Novák, Jiří Herda, Marcela Zumrova, Michal Vondrak, Eduard Kocvara, Rostislav Toman, Lukas Hencl, Eva Třasáková, Jaroslav Třasák, Jiří Buchta, Jan Škutina, Jaroslav Hubáček, Jan Kenis, Tomáš Kenis, Radim Kenis, Martin Nohejl, Filip Rolenec, Petr Hofman, Martin Prchal, Martin Portl, Hanka Bacílková, Martin Šerák, Ladislav Tesárek, Stanislav Menoušek, Tomáš Zeman, Jarda Fridrich, Radek Steklý

15. 3. 2016

Královéhradecký „kvapík“

Poslední velký turnaj před mistrovstvím Evropy se odehrál v královéhradeckém A-sportu. A zájem hráčů byl opravdu veliký. Přihlásilo se jich hned 27. Obzvláště závěrečné zápasy přinesly krásnou podívanou na vysoké úrovni. Turnaj vyhrál palmovský Petr Novák před Filipem Rolencem z Trutnova. Více o průběhu turnaje se dočtete v reportáži Martina Šeráka.

celá reportáž



Novinky ze soutěží

22. 1. 2019 - Plán mezinárodních turnajů 2019

Zveřejněny mezinárodní turnaje na rok 2019. Čeká nás klasická série turnajů série Open i mistrovství Evropy, které bude v listopadu hostit německý Chemnitz. V dubnu se v ČR uskuteční hned dva mezinárodní turnaje - mistrovství Masters v Peci pod Sněžkou a Czech Open v Hradci Králové. 

více

12. 10. 2018 - RLD v sezóně 2018/19

V ricochetové lize družstev se letos utkají čtyři týmy ve dvou kolech (10.11. a 2.2.) systémem každý s každým. Do ligy jsou přihlášeny tyto týmy: Kosmonosy, Palmovka, Kunratice, Hradec Králové.

více