Czech Open - muži 15. 5. 2010 - 16. 5. 2010

Pořadatel:RSK Palmovka
Místo:Praha
Přílohy:

Informace k turnaji jsou uvedeny formou příloh - Herní systém Czech open 2010  v přílohach v maďarštině, němčině i angličtině - doznal určitých změn, směřujících k posílení národnostní pestrosti turnaje. Program turnaje - v angličtině, stejně tak Pozvánka na turnaj.

Doplňujeme konečný přehled s pořadatelem spolupracujících firem: NUTREND, h2pro.ricochet, Svět pod Palmovkou, Pinelli - Semtex drink, Al-Namura Big shock, Global Sport, Vagon Music Pub+Club, Cyklo POKR, SINFO, AQUARA, M-SILNICE, Eda Štěrba, Tork a FUJI. ČT potvrdila natočení záznamu z turnaje. 

PŘÍJEM PŘIHLÁŠEK UKONČEN - 8 žen a 50 hráčů

Tomáš Alexa, Martin Bohuslav, Roman Cenek, Jim-Wah Chung, Andras Csala, Jan Červený, Luděk Dvorský, Coen Faber, Frank Frötschner, Klaus Grihm, Ron Haans, Tobias Hambsch, Denis Hofman, Petr Hušek, Josef Janáček, Jaroslav Kindl, Jiří Kisvetr, Eduard Kočvara, Sander Koomen, František Kukač, Frank Lange, Mirko Lohse, Alan Mačor, Radek Malý, Christian Matthes, Stanislav Menoušek, Richard Meulenkamp, Martin Portl, Jan Pulkráb, Martin Rudovský, Stephan Rusdorf,  Daniel Růžička, Jan Schmidt, Petr Sedlačík, Petr Sedlak, Petr Sobotka, Dalibor Sova, Milan Synek, Martin Šerák, Jakub Šolín, Eduard Štěrba, Ladislav Tesárek, Jakub Valenta, Jan Veselý, Martin Vlach, Martin Volf, Michal Vondrák, Rene Wieten, Jeroen Wolvers, Jiří Žádník jr.

Za pořadatele - Jarda Rudovský RSK Palmovka

20. 5. 2010  |  Galerie

Czech Open 2010 aneb sváteční dny ricochetové

Třetí květnový víkend byl jako každý rok vyhrazen mezinárodnímu ricochetovému turnaji Czech Open. Už poněkolikáté se tento již téměř veleslavný turnaj odehrával v Praze ve Světě pod Palmovkou. Tento rok pomalu ani tři kurty nestačily, protože po předchozích vydařených ročnících dorazilo celkem přes padesát hráčů a hráček z Česka, Nizozemí, Německa a Maďarska.

Sestřih finálových utkání a rozhovory s účastníky MMR byly k vidění na ČT4 1. - 2. 6.v rámci pořadu SMEČ.Při přehrávání začněte až od 10 min 35 sec pořadu.

celá reportáž


Galerie

více



Novinky ze soutěží

22. 1. 2019 - Plán mezinárodních turnajů 2019

Zveřejněny mezinárodní turnaje na rok 2019. Čeká nás klasická série turnajů série Open i mistrovství Evropy, které bude v listopadu hostit německý Chemnitz. V dubnu se v ČR uskuteční hned dva mezinárodní turnaje - mistrovství Masters v Peci pod Sněžkou a Czech Open v Hradci Králové. 

více

12. 10. 2018 - RLD v sezóně 2018/19

V ricochetové lize družstev se letos utkají čtyři týmy ve dvou kolech (10.11. a 2.2.) systémem každý s každým. Do ligy jsou přihlášeny tyto týmy: Kosmonosy, Palmovka, Kunratice, Hradec Králové.

více